Unelma (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii suloinen Unelma

Loppuelämän kotiaan etsii suloinen valko-oranssi Unelma! Hän on arviolta reilun vuoden ikäinen ja on totutellut kotikissan elämään vasta sijaiskodissa. Ihmisseura on tullut kuitenkin hiljalleen tutuksi ja varsinkin ruoka-aikana Unelma reipastuu ja lähestyy oma-aloitteisesti ihmistä. Vaikka silitykset eivät vielä kelpaakaan, on Unelma kiinnostunut ihmisen toimista ja seuraa silmä tarkkana kodin ja pihan tapahtumia. Lasitettu parveke tai hyvä näköalapaikka olisi hänen mieleensä! Unelma on alusta alkaen istuskellut maisemia tutkiessaan ikkunalaudalla eikä yrittänyt piilotella, mutta jos ihminen tulee liian lähelle, saattaa Unelma hiukan sähähtää. Hän ei ole muuten aggressiivinen ja saadessaan pitää pientä välimatkaa mitään ongelmia ei ole ollut.

Unelma on asunut sijaiskodissa sisarusparven kanssa, joka ei tosin ollut hänelle sukua. Hän oli kuitenkin porukan vanhin ja otti huolehtivaisen isosiskon roolin omakseen: sisarukset ottivat usein päiväunia Unelman kainalossa tai saivat naamanpesuapua. Myös sijaiskodin toisen aikuisen kissan kanssa hän on tullut mukavasti toimeen. Koska Unelma on vielä arka ihmisten kanssa, haluaisi hän muuttaa kotiin, jossa olisi rauhallinen aikuiskissa kaverina ja turvana. Unelma on alkanut leikkiä sijaiskodin väen kanssa, mutta öiseen aikaan hän saa enemmän uskallusta ja on yllätetty raapimapuusta riekkumasta. Kaveri voisikin rohkaista Unelmaa leikkimään matalammalla kynnyksellä ja tutustumaan ihmisiin lähemmin.

Lapsiperhe ei ole välttämättä sopiva vaihtoehto uudeksi kodiksi, jotta Unelma saisi sopeutua rauhassa. Koska Unelma on edistynyt nopeasti sijaiskodissa ja on vasta nuori, saattaa hänestä kuoriutua vielä varsin lupsakka kotikissa. Unelman leikkisyys ja uteliaisuus ovat vasta alkaneet näkyä, joten paljon hyvää on vielä tulossa kivikkoisen alun jälkeen! Myös oman tilan saaminen sisarusten muuttaessa saattaa vaikuttaa positiivisesti kesyyntymisprosessiin.

Olisiko juuri sinulla tarjota Unelmalle mukava koti? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.