Uuno Kailas MINÄ LÖYSIN KODIN !

Oulu / Kotia etsii rakastettava Uuno Kailas

(Uunosta riippumattomista syistä herra palautui yhdistykselle ja etsii nyt uudestaan loppuelämänsä kotia.)

Sijaiskoti kuvaa herraa seuraavalla tavalla: Uuno Kailas on n. 5-vuotias seuranhakuinen, huomionkipeä ja rakastettava kissaherra. Hän on mielellään mukana kaikessa tekemisessä, luet sitten sanomalehteä taikka siivoat, niin aina jostain ilmestyy Uuno paikalle! Jopa tätä ilmoitusta kirjoittaessa Uuno makaa pöydällä, kurkkii uteliaana koneen takaa ja kehrää. Rapsutukset, leikkiminen ja kaikenlainen huomio ovatkin Uunon mieleen, mutta sylissä hän ei mielellään viihdy, vieressä kylläkin – myös yöt.

Uuno on tottunut kodin ääniin ja sopeutuu helposti myös lapsi- ja koiraperheeseen. Uuno on kuitenkin FIV-positiivinen ja tästä syystä hän etsii kotia, jossa saisi elää ainoana kissana tai toisen FIV-positiivisen kissan kaverina. FIV on kissan immuunikatovirus joka heikentää kissan omaa puolustusjärjestelmää, ja siksi FIV-positiivinen kissa on herkempi muille infektioille ja sairauksille. Virukseen ei ole valitettavasti ole olemassa parantavaa hoitoa, mutta sairauden eteneminen vaihtelee. FIV-positiivisuudesta huolimatta myös Uuno voi elää hyvän ja terveen elämän, aina pappakissaksi saakka. Uuden kodin on kuitenkin hyvä varautua siihen, että Uuno voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden etenemisen vuoksi.

Olisiko sinulla tilaa kainalossa tälle rakastettavalle kollipojalle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Uuno Kailakselle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, FIV- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.