Varjo (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Varjo-neiti

Varjo on kaunis, arviolta 1-3-vuotias tyttökissa, ja nyt hänelle olisi etsinnässä ikioma, rauhallinen aikuiskoti. Varjo kaipaa rohkean lajitoverin seuraa, joten tulevassa kodissa tulisi olla kissakaveri odottamassa. Vaihtoehtoisesti Varjo voi muuttaa uuteen kotiin joko pentunsa Tassun tai sijaiskodissa majailevan toisen pennun Kiiskin kanssa.

Pienikokoinen Varjo on luonteeltaan rauhallinen ja aika arka. Varjo pelkää vielä ihmisiä melko kovasti, eikä hän toistaiseksi ole osoittanut pitävänsä kosketuksesta. Varjon luottamuksen lunastamisessa auttavat kuitenkin hienosti herkut ja ruoka. Jos vain makupaloja on tarjolla, tulee Varjo niitä rohkeasti ottamaan ihan itse ihmisen kädestä. Onpa hänet tavattu muutaman kerran jopa sohvalta sijaiskotiemännän lähettyviltä herkkuja haikailemasta!

Olisiko juuri sinulla aikaa kesyttää kaunis Varjo-neiti? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.