Varjo ja Aave (ME LÖYSIMME KODIN!)

Oulu / Kotia etsivät Varjo sekä Aave

Varjo (kuvassa vasemmalla) ja Aave (kuvassa oikealla) ovat arviolta puolivuotiaita tyttöjä, ja he etsivät ensisijaisesti omia kotejansa erikseen. Tyttöjen arkuuden vuoksi kummankin tulevassa kodissa tulisi olla vähintään yksi kesy, reipas ja sosiaalinen nuori kissaveri odottamassa ja rohkaisemassa tyttöjä kotikissaelämän saloihin.

Arkuudestaan huolimatta Varjo ja Aave ovat päässeet hienosti alkuun kesyyntymisessä. Sijaiskodin lapsia sekä kodin kovia ääniä tytöt vielä pelkäävät, mutta illalla, lasten käytyä jo nukkumaan, tyttöset kömpivät esiin ja aloittavat villit rallit leluhiiriä jahdaten. Vaikka Varjo ja Aave eivät anna ihmisen vielä koskea itseensä, uskaltautuvat he hienosti iltapalalle yhtä aikaa sijaiskodin muiden kissojen kanssa. Kaikkiruokaiset ja sisäsiistit tytöt viettävätkin koko ajan enemmän ja enemmän aikaa myös sukkakorien ynnä muiden erikoisten piilopaikkojen ulkopuolella.

Olisiko juuri sinulla kotonasi ja sydämessäsi paikka rohkaisua kaipaavalle pikkukisulle? Mikäli kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Varjolle tai Aaveelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.