Nuttu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii pikkuinen Nuttu

Arviolta kesällä 2022 syntynyt suloinen Nuttu on pieni mutta vauhdikas tapaus. Hän etsii kotia, jossa olisi ennalta yhtälailla reipas leikkikaveri. Myös toisen kissan adoptoiminen Nutun seuraksi voisi olla mahdollisuus.

Nuttu on elänyt elämänsä ensimmäisen vuoden huonoissa oloissa, joista ei ole juuri tietoa. Sijaiskotiin Nuttu saapui löytölästä, mutta sitä ennen hän oli elellyt ulkosalla ja joutunut kurjaan kuntoon. Sijaiskodissa Nuttu hoivattiin terveeksi pahasta flunssasta ja kissa pääsi myös hammashoitoon. Nykyään Nuttu on parantunut ja hyvissä voimissa, vaikka edelleen hiukan alipainoinen. Uuden kodin pitääkin huolehtia ravitsevan ruoan tarjoamisesta, jotta painoa tulisi vielä vähän lisää ja Nuttu saisi tarvittavat ravintoaineet. Ruoan tulisi olla myös sokeritonta, jotta nyt kuntoon hoidetut hampaat pysyvät hyvinä jatkossakin!

Herttainen Nuttu on luonteeltaan utelias, reipas, sopeutuvainen ja nopsa liikkeissään. Ihmiset kiinnostavat Nuttua ja hän ei säikähdä uusiakaan tuttavuuksia, vaan käy heti tutustumaan. Nuttu puskee kovasti, nauttii silityksistä ja pötköttää ihmisen vieressä mieluusti, mutta kaipaa erityisesti jaksavaista leikittäjää. Lapsia Nuttu ei ole tiettävästi tavannut, mutta kisu saattaisi sopia myös lapsiperheeseen. Sijaiskodissa Nuttu on tullut melko hyvin juttuun rauhallisemman kissan kanssa, mutta toisinaan kaveri kyllästyy, kun Nuttu käy usein hakemassa leikkiin kesken päiväunienkin! Nuttua ei uusi kissakaveri varmaankaan jännitä, mutta vastapuolen pitäisi olla reipas ja aktiivinen. Tutustuttaminen on tehtävä rauhalliseen tahtiin ettei kummallekaan pääse syntymään stressiä, ja ettei Nuttu suorasukaisuudessaan säikäytä uutta kaveria.

Kaksikiloinen Nuttu on sukkela tapaus. Kisu on muun muassa käynyt testaamassa tiskikaapin ja istahtanut kukkaruukkuun. Nuttu ei ole aiheuttanut tutkiessaan vahinkoja, mutta uuden kodin on syytä huolehtia turvallisuudesta ja käydä asunto läpi pikkukissan silmin. Ulko-ovi on sijaiskodissa kiinnostanut Nuttua eli välioven käyttö on tärkeää, jotta ei joudu etsimään karkulaista. Kevyet keittiökaapin ovet aukeavat kissan toimesta, mutta ovenkahvat on toistaiseksi jätetty rauhaan. Tulevista kommelluksista ei voi vielä tietää eli Nuttu kaipaa ymmärryksen lisäksi huumorintajua uuden kotinsa väeltä.

Nuttu ottaa mielellään vastaan harkittuja kotiehdokkaita Oulun Kaijonharjussa.

Sopisiko sinun elämääsi tällainen eloisa söpöläinen? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Nutulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.