Venus (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Venus on kaunis ja seurallinen, noin 6-vuotias hurmaavalla luonteella varustettu tyttökissa ja sijaiskotinsa silmäterä. Venus saapui sijaiskotiin noin vuosi sitten veljensä kanssa, jonka kanssa yhteiselo oli eskaloitunut perheriidaksi. Sisaruksia ei onnistuttu totuttamaan uudelleen toisiinsa kovasta yrityksestä huolimatta, joten Venus etsii nyt uutta kotia ainoana lemmikkinä.

Venus on aktiivinen ja seurallinen kissa ja toivookin uudelta kodilta paljon aikaa, seuraa ja leikkiä. Venus viihtyy siellä missä ihmisetkin ovat, joten Venus toivoo kotia missä saisi viettää mahdollisiman paljon aikaa ihmisten kanssa ja nukkua yöt makuuhuoneessa. Uuteen kotiin totuttuaan ja ihmisiin tutustuttuaan Venus tulee mielellään syliin makoilemaan ja kömpii iltaisin sängyssä vatsan päälle kehräilemään. Venus on kova juttelemaan ja kertoo mielellään päivän kuulumiset, sekä ilmoittaa äänekkäästi halutessaan rapsutuksia, leikkiä tai ruokaa. Kotiin tullessa Venus tulee ovelle vastaan ja vaati rapsutuksia kunnes päästää ihmiset päivän touhuihin. Venus on myös kova tutkimaan paikkoja, joten uudissa kodissa on hyvä kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteen esimerkiksi verkottamalla tuuletusikkunat ja pitämällä narut tarkkaan pois Venuksen ulottuvilta.

Venus on täysin sisäsiisti eikä käytösongelmia ole sijaiskodissa ilmennyt. Venuksella on selässä spondyloosi jota hoidetaan lisäravinteella. Venus reagoi spondyloosiin joskus levottomuudella, jolloin kipulääkekuuri on paikallaan. Myös hammasongelmaa on ollut ja se saattaa uusiutua joten hampaiden kuntoa on tärkeää seurata säännöllisesti. Venus on jääräpäisyydestään huolimatta myös herkkä, joten ihan pikkulasten perheeseen Venus ei ole paras lemmikki. Venus leikattu, sirutettu ja rokotettu. Venus luovutetaan vain sisäkissaksi.

Venus ottaa vierailijoita vastaan Oulun keskustassa ja sijaiskoti vastaa mielellään kysymyksiin.