Vesta (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii kaunis Vesta-neiti

Vesta on arviolta 2-5 vuotias siro ja säpäkkä neitokainen. Vesta etsii nyt kotia, jossa hän voisi rentoutua niin hyvin, että viimeisetkin ujouden rippeet karisevat pois. Aivan pienten lasten perheeseen Vesta ei todennäköisesti tämän vuoksi sovellu, mutta sijaiskodissa hän on tottunut kouluikäisiin lapsiin.

Luonteeltaan Vesta on utelias, leikkisä ja energinen, mutta vielä hieman arka vaikka onkin tullut jo hienosti ulos kuorestaan. Tuttua ihmistä Vesta uskaltaakin jo lähestyä itse, antaapa tämän jopa silittää itseään. Melko herkästi neidin pehmeä käpälä saattaa kuitenkin viuhahtaa sen merkiksi että silityskiintiö on siltä erää täynnä. Toisten kissojen seurasta Vesta pitää kuitenkin paljon ja etenkin pojat – sijaiskodin Ville sekä perheen oma kissa Olli – ovat kovasti Vestan mieleen. Vesta taitaakin salaa toivoa, että myös tulevassa kodissa olisi häntä odottamassa oma poikakaveri, jonka kanssa saisi juosta aamu- ja iltarallin tuoksinassa matot myttyrään!

Olisiko juuri sinulla kotonasi Vestan kokoinen kolo? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin (ja ehkäpä sen poikakaverinkin!) voisit neidillemme tarjota.

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.