Viiru ja Täplä (Löysimme kodin!)

VARATTU! Ihanaiset kissasiskokset Viiru ja Täplä ovat ehtineet kokea lyhyen elämänsä varrella jo paljon ja heidän selviytymisensä oli hetken hiuskarvan varassa. Pennut kuitenkin voimistuivat sijaiskodissa silmissä ja pian heistä kasvoikin energiset ja hyvinvoivat kissat. Rankka elämänalku on kuitenkin vaatinut veronsa ja tehosterokotuksen yhteydessä Viirulla todettiin synnynnäinen sydänvika. Tällä hetkellä Viiru voi todella hyvin ja päälle päin hänestä ei huomaa, että sydämessä on vikaa. Eläinlääkäri on Viirun tutkinut perin pohjin, mutta tulvaisuudesta ei osaa kukaan sanoa varmasti, miten sydänvika voi oirehtia. Jatkossa Viirun vointia tulee seurata aktiivisesti ja käydä mahdollisesti kontrollikäynneillä eläinlääkärissä, joissa yhdistys kyllä tukee uutta kotia.

Kissasiskokset ovat luonteiltaan hyvin erilaisia. Täplä on tytöistä rohkeampi ja viihtyy sijaiskotiäidin sylissä kerjäten rapsutuksia ja rakkautta. Täplä kehrääkin kovaan ääneen ja jää mielellään nukkumaan syliin. Täplä on todella leikkisä ja sille kelpaa leluiksi mikä vain vähänkin liikkuu, lempilelu taitaa olla pienet hiuspompulat. Yöllä Täplä käpertyy siskonsa kanssa sijaiskotivanhempien sängyn jalkopäähän nukkumaan.

Viiru on siskoksista suurempi ja viihtyy hyvin ihmisten seurassa, mutta ei niinkään tule hakemaan rapsutuksia kuten siskonsa. Saattaa kuitenkin tulla sohvalle ihmisen viereen nukkumaan ja silloin häntä saa rapsutellakin, jos se neidille itselleen sopii, saattaapa hän palkita sinut pienellä kehräykselläkin. Myös Viiru on todella leikkisä ja yhdessä siskonsa kanssa he leikkivätkin keksien kaikkia kujeita.

Molemmat kissat viihtyvät hyvin ihmisten seurassa, mutta vieraita he arastelevat alkuun. Tytöt ovat täysin sisäsiistejä ja ruoka heille maistuu laidasta laitaan. Ovat todella persoja kaikille herkuille ja tulevatkin niitä monesti kerjäämään.