Vili MINÄ LÖYSIN KODIN!

Oulu / Kotia etsii utelias Vili

Puolivuotias Vili-poika etsii nyt omaa loppuelämänsä kotia, ja hän muuttaisi sinne mielellään jonkun sisaruksensa (Pertti, Kaani tai Huli) kanssa. Vili on myös tottunut koiriin, joten uudessa kodissa voi olla myös koirakaveri.

Vili on sisarusparven reippain ja uteliain veijari. Hän ei enää juurikaan arista ihmisten seuraa, ja Viliä saakin jo päivätorkuilla tai ruokinnan yhteydessä silitellä ja rapsutella kaulan alta. Sylikissaksi ei Vilikään kuitenkaan ole vielä ryhtynyt, ja päivisin herra onkin yleensä niin kiireinen leikkiensä parissa, että pinkoo hippulat vinkuen karkuun jos hänelle ehdottaa lähempää tuttavuutta!

Olisiko juuri sinulla kotona Vilin leikkeihin sopiva kiihdytyskaista? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit tälle vauhdikkaalle veijarille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.