Vilkku (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Vilkku on 7-vuotias rauhallinen ja kiltti kissaherra. Arka hän vielä on mutta uskaltautuu hakemaan herkkuja kädestä. Vilkku on tarkkailija. Hän seuraa sekä ihmisen, että muiden kissojen toimintaa hieman kauempaa, mutta silloin tällöin innostuu itsekin osallistumaan muiden kissojen aamu- ja iltavilleihin. Hän on elänyt koko elämänsä sisätiloissa mutta oletettavasti vähäisen ihmisseuran vuoksi vierastaa vielä hieman ihmisiä. Uusia ainakin. Kuitenkin hän on pienin askelin koko ajan uskaltautunut lähemmäksi ihmistä.

Sijaiskodissaan hän liikkuu rennosti eikä hirveästi hätkähdä tutuksi tullutta ihmistä enää. Vieraiden ilmestyessä taloon menee hän kuitenkin vielä piiloon. Vilkku on sisäsiisti ja kaikkiruokainen kaveri. Hän ei ole myöskään osoittanut taipumusta teroittaa kynsiään vääriin paikkoihin. Hän tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja on tottunut rauhalliseen koiraankin.
Vilkulle oiva koti olisikin rauhallinen, jotta hän uskaltautuisi tehdä tuttavuutta uuden ihmisensä/ihmistensä kanssa ja ennen pitkää kesyyntyä nykyistä enemmän. Vilkku sopisi toisen kissan tai koiran kaveriksi tai toisaalta erakkoluonteensa vuoksi myös ainoaksi kissaksi.

Vilkku on kastroitu, sirutettu, rokotettu, madotettu ja fiv/felv testattu negatiiviseksi. Hän asustaa sijaiskodissaan Oulussa. Häntä ei luovuteta kotiehdokkaalle ensimmäisellä tapaamiskerralla mukaan vaan adoptiopäätöstä on harkittava tapaamisen jälkeen. Popopet ry ei luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.