Ville (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii vallaton Ville

Arviolta 2-3 -vuotias Ville on entinen villikko, nykyinen reipas ja leikkisä kotikissa. Ville palautui hiljattain yhdistykselle, ja siksi hän etsii nyt uudestaan kotia.  Ville pitää kovasti toisten kissojen kanssa hengailusta, joten myös uudessa kodissa tulisi olla pojalle kissaseuraa tarjolla. Aikaisemmassa sisjaiskodissa Ville on tottunut myös koiraan.

Paijauksia rakastava Ville on kova kehräämään ja kurnuttelemaan, ja ihmisten ohella myös muut kissat saavat osansa hellistä pääpuskuista. Kotiehdokkaiden  on kuitenkin hyvä huomioida, että Villellä on hellyyskohtauksissa myös välillä tapana purra ja näykkiä. Puremista ja näykkimistä tapahtuu silittelytilanteiden lisäksi toisinaan myös ruokaa odottaessa. Ville nimittäin rakastaa ruokaa, ja hän onkin taatusti paikalla kun ruokakaapin ovi narahtaa. Silloin tämä poika vaatii käheällä nau’unnalla ihmistä laittamaan äkkiä kuppiin täytettä. Ja kaikki ruuat kyllä kelpaavat, sillä Ville ei tunne sanaa nirsoilu. Kotikissaetiketti on myös siltä osin hienosti hallussa, että Ville hoitaa kaikki lopputuotteet siististi hiekkalaatikkoon. Kaikkiaan Ville onkin vallan hieno kissa!

Olisitko juri sinä vallattoman Villen oma ihminen? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hurmaavalle pojallemme tarjota.

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.