Villi-Hilda (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Hilda on pienikokoinen ja kaunis, noin 7-vuotias kissarouva, joka on loukutettu vuosi sitten isosta ulkopopulaatiosta. Tullessaan se oli melkoinen villikko; se lenteli pitkin seiniä ihmisen nähdessään ja meni pitkään, että sen kesyyntyminen pääsi kunnolla vauhtiin.

Nykyisin Hilda on tuttujen ihmisten kanssa leikkisä ja utelias ja se hakee tutulta sijaiskotihoitajalta mielellään rapsutuksia. Syliin ottamista ja kiinnipitämistä harjoitellaan. Vieraita ihmisiä se arastelee alkuun melko voimakkaasti eli uuteen kotiin muuttaessa se tarvitsee runsaasti aikaa oppiakseen luottamaan. Muihin kissoihin se on tottunut ja uudessa kodissa voisikin olla rauhallinen, rohkea kissakaveri. Hilda on sijaiskodissa ollut hieno varaemo kahdelle pennulle ja hoitanut niitä osaavin elkein. Hilda ei välitä painileikeistä, joten kovin raisun kissan kaveriksi se ei halua muuttaa. Hilda on tottunut sijaiskodissa myös rauhallisiin koiriin.

Hilda on ollut sijaiskodissa täysin sisäsiisti ja syö hyvin sekä märkä- että kuivaruokaa. Hildalla oli tullessaan lieviä hengitystieoireita varsinkin stressaavien tilanteiden, kuten lääkärikäyntien jälkeen. Se voi mahdollisesti kantaa kissojen herpesvirusta, vaikka tällä hetkellä onkin oireeton. Se ei ole ikinä tarvinut lääkekuuria ilmaantuneisiin oireisiin, vaan ne ovat hävinneet itsekseen muutamassa päivässä kotihoidolla. Tämä on kuitenkin hyvä huomioida uuteen kotiin lähtiessä, koska muutto voi laukaista flunssaoireita.

Hilda on steriloitu, rokotettu, fiv ja felv-testattu sekä sirutettu. Hilda odottaa harkittuja hakemuksia sijaiskodissaan Oulussa.

Lisää kuvia ja videoita löydät Facebookista Sohvin sijaiskodin sivuilta.