Vinja (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Surusilmäinen Vinja on noin parin vuoden ikäinen neitokainen.

Vinja saapui sijaiskotiin viime syksynä luonnosta loukutettuna pentujensa Hurman ja Harmulin kanssa. Heti oli selvää, että saimme luoksemme suuren persoonan ja kissamaailman kuningattaren. Vinja otti omaksi paikakseen keittiön yläkaappien päällisen josta on seurannut ja raportoinut lajitovereilleen tiiviisti tuvan touhuja.

Alati äänessä oleva Vinja arvostaa henkeviä keskusteluja, hyvää ruokaa sekä ulkoilumahdollisuutta turvallisessa tarhassa. Vielä hieman aran Vinjan valjaisiin totuttelu vaatisi kenties vuosikymmenen aikaa, hyvän henkivakuutuksen sekä paikan sukuhaudassa, joten suosittelisin tarhaa.

Sanoinko jo että Vinja on paljon äänessä? Volyymissä ei säästellä, ja asiaa piisaa vuorokauden ympäri. Herkempi hipiäinen saattasi hapuilla korvatulppien perään päiväs aikaankin.

Vinja tykkää valikoidusti kissakavereista, ja uudessa kodissa voisikin olla kaverina rauhallinen herraskissa. Rauhaa ja rutiineja arvostava Vinja nauttisi olostaan aikuisessa ihmis seurassa, jossa riittävästä aktivoinnista huolehditaan ulkotarha mahdollisuudella ja leikittämisellä.